Yin Yoga / Meditatie en Sound 

 

De lessen bestaan uit Yin Yoga oefeningen, Klank en verschillende meditatie vormen. De lessen duren 1.5 uur en worden gegeven in groepen van maximaal 9 deelnemers. Hierdoor zijn de lessen persoonlijk, is er ruimte voor verbinding en naar behoefte ervaringen te delen met elkaar.

 

Bij Yin Yoga richt je je op je spieren en diepe bindweefsel. Het is langzamer en meditatiever, waardoor je ruimte hebt om naar binnen te keren en af ​​te stemmen op zowel je geest als de fysieke sensaties in je lichaam. Je blijft 3-5 minuten in dezelfde houding, wat helpt om je spieren te stretchen en te verlengen. Tegelijkertijd leer je ook hoe je door je ongemak die je kunt ervaren, kunt blijven ademen.

Welke voordelen zijn te behalen?

Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur. Door het stretchen van de spieren komen spanningen en stress los. Op deze manier creëer je niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart en ontstaat er een diepe ontspanning.

Tijdens een Yin Yoga les komt het voor dat diepe emoties vrijkomen. Yin Yoga nodigt je uit om bewust te worden van opgeslagen emoties, deze te herkennen en los te laten. 

 

Meditatie/mindfulness verminderd stress, verbetert je focus en concentratie, vergroot empathie/compassie, ondersteunt bij angsten, vergroot creativiteit en ervaart meer levensgeluk.

Sound

Het bijzondere van deze cursus is dat tijdens de lessen veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van klankschalen en andere percussie instrumenten zoals koshi's, steel tongue drum, windorgel, oceandrum en rainstick. De klanken zorgen voor een nog intensere ontspanning en gedachten worden nog stiller.

 

Bij Present Mindfulness & Yoga hoef je niets mee te brengen. Alles ligt al voor je klaar voor een heerlijke Yin Yoga, Meditatie & Sound les. Het enige wat jij hoeft te doen is neer te strijken op de yogamat.🧘‍♀️🧘‍♂️

Kijk voor de algemene voorwaarden op de home pagina van deze website. Bij aankoop van een leskaart of proefles, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze zij te leden op de homepagina.

Yin Yoga, Meditatie & Sound

Elke donderdagavond van 19.30-21.00 

Elke vrijdagochtend van 9.30-11.00

Yoga Nidra

1x per maand op zondagochtend van 10.30-12.00

Koop je leskaart hieronder! De leskaart kan je gebruiken voor de Yin Yoga op donderdagavond, vrijdagochtend en de Yoga Nidra eens in de maand op zondagochtend. Als de vraag groeit, groeit het aanbod mee. Je leskaart is 4 maanden geldig vanaf aankoop.

Inschrijven voor de lessen gaat gemakkelijk via de applicatie Trainin! Bij aankoop van de leskaart krijg je de link voor de app doorgestuurd. 

Wil je eerst meedoen met een proefles om te ervaren wat Yin Yoga, Meditatie en Klank voor jou doet? Koop hieronder jouw proefles. Bij aankoop van de proefles ontvang je de link voor de applicatie Trainin en schrijf je je gemakkelijk in voor een les.