Yoga Nidra

 

Yoga Nidra  lijkt steeds meer bekendheid te krijgen en helemaal terecht. Jezelf helen door op je rug te liggen is een hele fijne en ontspannen manier om tijd en aandacht aan je zelf te besteden.

Bij Yoga Nidra leidt een stem je door verschillende fases. Doordat jij alleen maar de stem hoeft te volgen, kan jij lekker ontspannen. Behalve diepe ontspanning, heeft Yoga Nidra ook het doel om je onderbewustzijn op te schonen van stress. Yoga Nidra is ondersteunend op verschillende  vlakken. Het helpt je beter en dieper te slapen, het is goed voor je concentratie, geeft meer rust, creativiteit en energie en versterkt je immuunsysteem. Daarnaast helpt Yoga Nidra tegen angsten, depressie, burn-out, en ook tegen een hoge bloeddruk.

Yoga Nidra geeft een intens gevoel van rust en ontspanning. Wist je dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan 4 uren slaap? Nidra betekent slaap en toch is het de bedoeling dat we tijdens de yoga Nidra wakker blijven. Daarom vinden deze lessen plaats op de ochtend. Dat maakt het makkelijker om wakker te blijven. Na de les ga je met een verfrist en uitgerust gevoel naar huis.

Workshop Meditatie, Yin Yoga en Yoga Nidra.

Lees meer informatie over Yin Yoga en Meditatie op de pagina Yin Yoga en Meditatie. 

Wanneer:

 8 januari van 10.00-12.30 (vol)

5 februari van 10.00-12.30

5 maart van 10.00-12.30

Investering €25,-

Geef je op door te mailen naar:

presentmindfulnessenyoga@outlook.com 

De workshops worden gegeven in Zorgpand Rijnlaan, Aalanden Zwolle.

 

Koop hieronder je strippenkaart of koop een losse les en reserveer hieronder direct jouw les.