Klankschaaltherapie

Klankschaaltherapie, ook wel bekend als sound healing, maakt gebruik van Tibetaanse klankschalen om een staat van diepe ontspanning en heling te bevorderen.
Positieve effecten van deze therapie:

Stressvermindering: De harmonische geluiden van de klankschalen helpen om het zenuwstelsel te kalmeren, wat leidt tot een vermindering van stress en angst.

Verbeterde slaap: De ontspannende effecten van de geluiden kunnen helpen om een betere nachtrust te bevorderen, wat leidt tot een verhoogde algehele gezondheid.

Versterking van het immuunsysteem: Diepe ontspanning kan het immuunsysteem versterken door de productie van stresshormonen te verminderen.

Verlichting van pijn: Klankschalen kunnen helpen om pijn te verlichten door het bevorderen van een diepe staat van ontspanning en het loslaten van spierspanning.

Verbeterde concentratie en helderheid: De geluiden kunnen helpen om de geest te focussen, wat leidt tot een verbeterde concentratie en mentale helderheid.

Emotioneel welzijn: De resonanties kunnen helpen om emotionele blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke vrede en balans te bevorderen.

Klankschaal therapie geeft dus vele voordelen voor zowel lichaam als geest, en kan een waardevolle aanvulling zijn op andere vormen van gezondheidszorg en welzijnspraktijken

 

Klankschaalmassage

Bij de klankmassage worden de klankschalen op en direct naast het lichaam geplaatst.

Omdat onze aandacht zo gemakkelijk door klank wordt meegenomen, is het een zeer effectief middel om met de aandacht ''naar binnen'' te keren. Om naar jezelf terug te gaan en thuis te komen. Klank is trilling en zet ons hele systeem en alle lagen in ons in beweging. Op welke laag je deze aanraking bewust ervaart hangt af van je persoonlijkheid en zeker ook van het moment. Er zijn 4 lagen:

De fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en de spirituele laag.

De bedoeling van klankmassage is om mensen te laten ontspannen, het lichaamsbewustzijn te vergroten en om iemand te leren voelen.

Ik kan door middel van de klankmassage jou ondersteunen op het gebied van spanning, stress en pijn.

 

60 minuten individueel €70 inclusief 21% btw.

Voor een zakelijke samenwerking geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

 

Chakra behandeling

Met behulp van de klankschalen, edelstenen en reiki, haal ik blokkades/energetische verstoppingen bij je weg. De behandeling stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Daarnaast geeft het intense rust en ontspanning. Na de behandeling sta je meer in verbinding met jezelf en voel je je meer in balans.

Voel je je onzeker, heb je last van stress, angstgedachten, heb je moeite met dingen uitspreken die vanuit je hart komen, wil je je creativiteit weer laten stromen, voel je je uit balans, ben je de verbinding met je hart kwijt, pieker je veel en zijn er vaak negatieve gedachten aanwezig? De chakra behandeling gaat ervoor zorgen dat jouw energie weer goed kan gaan stromen.

 

60 minuten individueel €70,- inclusief 21% btw.

 

 

Klankreizen

Een klankreis zorgt voor een diepe ontspanning en maakt de geest rustiger. Tijdens de klankreis kunt u genieten van een begeleide meditatie en een klankenconcert. Er wordt gebruik gemaakt van klankschalen, koshi's, oceandrum, harpschaal, rainstick, kalimba, drum, windorgel handpan en andere percussie instrumenten. 

De klanken waar het hier om gaat, worden intuïtief gemaakt en zorgen ervoor dat er meer ruimte komt voor je rechter hersenhelft (gevoel, intuïtie, creativiteit) waardoor je je makkelijker kunt ontspannen en dichter bij jezelf kan komen. De herhalende klanken en voelbare trillingen brengen je in een andere, diepe staat van bewustzijn. Gedachten komen tot rust, je hart opent zich. Tijdens de klankontspanning heb je vaak geen besef van tijd en ruimte. Je hoeft even helemaal niets.

De klankontspanning kan je individueel of in duo ontvangen en is geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen.

Een klankreis is ook mogelijk voor een groepssamenstelling van 3-6 personen. Voor informatie, stuur dan een mail naar presentmindfulnessenyoga@outlook.com. 

 

Investering:

60 minuten individueel €70,- inclusief 21% btw.

60 minuten duo €85,- inclusief 21%btw

Wil je een klankreis met meerdere personen, dan kan dit op aanvraag.

Voor een zakelijke samenwerking geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met mij op.

presentmindfulnessenyoga@outlook.com 

 

 

Contra indicaties:

Zwangerschap

Mensen met psychotische kwetsbaarheid

Borderline

Hartritme stoornis of pacemaker

Schizofrenie

Epilepsie

Overleg met een huisarts als je twijfelt.

 

Koop hieronder jouw behandeling. Ik neem daarna contact met je op om een afspraak te maken voor jouw behandeling.