Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Gerdien Veldhuizen, 37 jaar, opgegroeid in Twente en tijdens mijn studententijd mijn hart verloren aan de mooie stad Zwolle waar ik inmiddels mijn halve leven woon. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de zorg, begonnen als gezinsbegeleider, daarna woonbegeleider bij een Kortverblijfhuis en vanuit daar doorgegroeid naar leidinggevende in de zorg. Tijdens deze jaren maakte ik een grote verlieservaring mee, wat resulteerde in een blokkade in het voelen van emoties en toelaten van verdriet. Dat heeft me doen besluiten om de 8-weekse mindfulness training te gaan volgen.

 

Vanaf dat moment kan ik me eigenlijk een leven zonder mindfulness niet meer voorstellen. Ik ging door met wekelijkse groepsmeditaties en daarnaast deed ik regelmatig meditaties thuis. Het gaf me rust, ontspanning, (zelf)vertrouwen, kracht en ik kon weer voelen, toelaten en daarmee goed bij mijn gevoel blijven. Wat had ik graag deze tools als kind al geleerd. Dat motiveerde mij om de opleiding kindertraining mindfulness te gaan volgen bij de Academie voor Mindfulness teaching. Met veel plezier heb ik deze opleiding afgerond en mag ik mezelf kindertrainer mindfulness noemen. Ik vind het een voorrecht om kinderen Mindfulness te mogen leren.

 

Meditatie brengt me veel positiviteit. Zo kon ik met behulp van meditatie, mijn vliegangst overwinnen. Eindelijk kon ik mijn verre reizen gaan maken waar ik altijd van gedroomd had. Door de vele meditatie en yoga retraites tijdens mijn reizen en de vele inspirerende ontmoetingen, kwam ik steeds dichter bij mijn droom. Ik voelde sterk de behoefte om in alle vrijheid voor een langere tijd de wereld te gaan ontdekken. Zo verkocht ik dan ook mijn huis, zegde mijn baan op en kocht een enkele ticket naar Indonesië. Het gevoel en uitvoering van ''leven in het nu'' heb ik te danken aan het beoefenen van mindfulness en yoga. Vanuit Indonesië heb ik langere tijd de wereld rondgereisd, nog meer yoga en mindfulness retraites gevolgd waardoor mijn interesse in yoga en mindfulness groeide. Ik keerde terug naar Indonesië om daar bij het ''House of Om'' de opleiding tot yogadocent te gaan volgen met een diploma als resultaat. Daarnaast heb ik de opleiding tot Mindfulness Trainer bij See True afgerond. Momenteel volg ik de opleiding tot integraal klankwerker bij de Academie voor klank en heb ik de cursus Reiki 1 afgerond. Dit voelt voor mij allemaal als een aanvullend geheel.

 

Inmiddels ben ik weer gesetteld in Zwolle, werkzaam in de ouderenpsychiatrie en heb ik mijn onderneming Present Mindfulness en Yoga opgestart. Met veel passie en plezier breng ik Mindfulness en Yoga over op de deelnemers.


Zelfontwikkeling Retraite Workshop Kindertraining Hatha yoga Yin yoga Stoelyoga Zwolle Aalanden