Tension Trauma Stress Release

 

Stress is een veelvoorkomende klacht. Langdurige stress kan leiden tot chronische stress, fysieke klachten, pijn, angst, ziekte en verminderde werking van het immuunsysteem. Stress wordt opgeslagen in de spieren en dieper gelegen bindweefsel.

Met Tension Trauma Release Exercises laat je diepliggende spierspanning los. Door ons natuurlijke trilmechanisme in te zetten, wordt spanning in het lichaam afgevoerd. Door het afvoeren van deze spanning, komt er ruimte voor ontspanning en herstel. Het is een heel natuurlijk mechanisme die we helaas niet vanzelfsprekend inzetten zoals dieren dat doen. We onderdrukken het als ons lichaam gaat trillen bij extreme stress situaties. Het beoefenen van Tension Trauma Releasing Exercises verbeterd de gezondheid en geeft regie in om te gaan met spanning en stress.

Enkele voordelen:
- Je hoeft niet te praten over je problemen en emoties. Het lichaam doet het werk.
- Spanning wordt afgevoerd en er ontstaat meer ontspanning.
- Maakt ruimte voor herstel.
- Zorgt voor minder pijnlijke spieren.
- Minder hoofdpijn.
- Minder zorgen en angst.
- Ruimte voor verwerking van trauma.
- Doorbreekt patroon van chronische stress.

 

29 maart beleid ik een Tension Trauma Releasing Exercises sessie. We starten met een korte meditatie en zullen daarna een aantal yin yoga houdingen gaan doen ter voorbereiding om daarna over te gaan in de Release sessie. De avond sluiten we ontspannen af met een klankschaalreis. Daarna staat er een warm kopje thee en wat lekkers voor je klaar.

 

29 maart van 19.00-21.30.
Dokter Stolteweg 52 in Zwolle
Energie uitwisseling €45,- inclusief 21% btw.
(Nog 3 plekken)
Inschrijven via de mail naar presentmindfulnessenyoga@outlook.com

 

Warme groet,

Gerdien