Praktijkruimte te huur in Zwolle!

 

Waar werken ontspannen is.

Zoek je een parttime praktijk- of kantoorruimte in Zwolle? Ben je een ondernemer in zorg of welzijn en toe aan een volgende stap? Ik verhuur de gemeubileerde praktijkruimte in Zwolle ook aan andere zorg- en welzijnsgerelateerde aanbieders. Op dit moment is er ruimte voor een enthousiaste, betrouwbare huurder, die voor langere tijd één of meerdere dagdelen gebruik wil maken van de mooie praktijk- en kantoorruimte.

 

Praktijkruimte vinden in Zwolle is niet eenvoudig. Zeker als het gaat om een grote ruimte, waar ook groepslessen/trainingen gegeven kunnen worden. De ruimte is zowel geschikt voor groepslessen/trainingen van 6-10 personen als ook voor het voeren van individuele gesprekken. De ruimte waarin we werken is dusdanig groot dat het bestaat uit een kantoor- en gesprekshoek en een groepsruimte, 80m2.

 

 

We bevinden ons aan de Dr. Stolteweg 52 in Zwolle, op het Health Innovation Park (de Oosterenk), in gebouw Einstein. Dat is op steenworp afstand van de toe- en afrit A28. Jouw cliënten of bezoekers kunnen hier gratis parkeren.

 

De praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar met trap en lift. Er is een eigen wachtruimte en de ruimte beschikt over een eigen keukenblokje met koffie- en theefaciliteiten. De toiletten voor algemeen gebruik bevinden zich op dezelfde verdieping.

 

Verhuur praktijkruimte Zwolle

Als je komt huren, dan krijg je een vaste dag/deel (of vaste dagen) per week. Huren in de weekenden is in overleg mogelijk, maar geen mogelijkheid voor vaste huur. Lees hieronder voor de beschikbaarheid.

 

De huurprijs is afhankelijk van het aantal dag/delen dat je huurt. Je huurt een gemeubileerde ruimte inclusief WiFi en koffie- en theefaciliteiten.

* Vaste huur 1 dag 9.00-17.00 per week per maand: €250,- exlusief 21% btw.

* Vaste huur 2 dagen 9.00-17.00 per week per maand: €450,- exlusief 21%btw.

* Vaste huur 1 dagdeel per week per maand: €150,- exlusief 21% btw.

 

Beschikbare dag/delen:

Maandagochtend 9.00-13.00

Zaterdag en zondag in overleg, geen vaste huur mogelijk.

Voor de vooruitdenkers...per 1 maart 2025 komen er 2 dagen beschikbaar.

 

Beschikbare dagdelen avond: 17.30-21.30

Maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond.

Vrijdagavond in overleg, geen vaste huur mogelijk.

 

 

Foto's praktijkruimte Zwolle

Hieronder zie je foto's van onze grote, mooi aangeklede ruimte. Geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gelijk contact op per mail:

presentmindfulnessenyoga@outlook.com