Klankschaalmassage

Bij de klankmassage worden de klankschalen op en direct naast het lichaam geplaatst.

Omdat onze aandacht zo gemakkelijk door klank wordt meegenomen, is het een zeer effectief middel om met de aandacht ''naar binnen'' te keren. Om naar jezelf terug te gaan en thuis te komen. Klank is trilling en zet ons hele systeem en alle lagen in ons in beweging. Op welke laag je deze aanraking bewust ervaart hangt af van je persoonlijkheid en zeker ook van het moment. Er zijn 4 lagen:

De fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en de spirituele laag.

De bedoeling van klankmassage is om mensen te laten ontspannen, het lichaamsbewustzijn te vergroten en om iemand te leren voelen.

Ik kan door middel van de klankmassage jou ondersteunen op het gebied van spanning, stress en pijn.

 

60 minuten individueel €55,-

Voor een zakelijke samenwerking geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

 

Chakra behandeling

Met behulp van de klankschalen, edelstenen en reiki, haal ik blokkades/energetische verstoppingen bij je weg. De behandeling stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Daarnaast geeft het intense rust en ontspanning. Na de behandeling sta je meer in verbinding met jezelf en voel je je meer in balans.

Voel je je onzeker, heb je last van stress, angstgedachten, heb je moeite met dingen uitspreken die vanuit je hart komen, wil je je creativiteit weer laten stromen, voel je je uit balans, ben je de verbinding met je hart kwijt, pieker je veel en zijn er vaak negatieve gedachten aanwezig? De chakra behandeling gaat ervoor zorgen dat jouw energie weer goed kan gaan stromen.

 

60 minuten individueel €55,-

 

 

Klankreizen

Klankontspanning zorgt voor een diepe ontspanning en maakt de geest rustiger.Tijdens de klankontspanning kunt u genieten van een begeleide meditatie en een klankenconcert. Er wordt gebruik gemaakt van klankschalen, koshi's, oceandrum, rainstick en een windorgel.

De klanken waar het hier om gaat, worden intuïtief gemaakt en zorgen ervoor dat er meer ruimte komt voor je rechter hersenhelft (gevoel, intuïtie, creativiteit) waardoor je je makkelijker kunt ontspannen en dichter bij jezelf kan komen. De herhalende klanken en voelbare trillingen brengen je in een andere, diepe staat van bewustzijn. Gedachten komen tot rust, je hart opent zich. Tijdens de klankontspanning heb je vaak geen besef van tijd en ruimte. Je hoeft even helemaal niets.

De klankontspanning kan je individueel of in duo ontvangen en is geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen.

 

Investering:

60 minuten individueel €55,-

60 minuten duo €75-

Voor een zakelijke samenwerking geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

 

Contra indicaties:

Zwangerschap

Mensen met psychotische kwetsbaarheid

Borderline

Hartritme stoornis of pacemaker

Schizofrenie

Epilepsie

 

Koop hieronder jouw behandeling en reserveer hieronder direct jouw behandeling.